Marrekrite
Fietsen

Afsluitdijk vier zondagen open voor fietsers en wandelaars

16/05/2019

Veel wandelaars, recreatieve fietsers en wielrenners willen de Afsluitdijk op eigen kracht trotseren. Speciaal voor hen wordt het fietspad deze zomer vier zondagen open gesteld. In overleg met de aannemer en de diverse belangenorganisaties is bepaald om welke zondagen het gaat. Dat betekent dat u tóch een rondje IJsselmeer kunt maken dit jaar, gebruikmakend van de fiets- of wandelknooppunten of bijvoorbeeld via één van de LF-fietsroutes of LAW-wandelroutes (Zuiderzee- en Kustroutes).

Data

Het gaat om de volgende zondagen:

  • 23 juni
  • 21 juli
  • 4 augustus
  • 18 augustus. Op deze datum wordt de IJsselmeer Challenge verreden.

Voor meer informatie over de afsluiting van de Afsluitdijk kunt u terecht op: De Nieuwe Afsluitdijk

 

Nieuws