Privacybeleid

Marrekrite, gevestigd aan Lytse Súdein 12, 8624 TT te Uitwellingerga, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Marrekrite
Lytse Súdein 12
8624 TT te Uitwellingerga
marrekrite.frl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij respecteren uw privacy en zorgen dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. In deze privacyverklaring wordt beschreven hoe Marrekrite met uw persoonsgegevens omgaat. Wij verwerken uw persoonsgegevens op basis van de volgende grondrechtslagen:

  1. De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u de betrokken partij bent, of om op uw verzoek vóór de sluiting van een overeenkomst maatregelen te nemen.
  2. U heeft toestemming gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Wij analyseren uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclame
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IBAN-nummer
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@marrekrite.frl, dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke)gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen doorcomputerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Marrekrite) tussen zit.

Bewaartermijnen van persoonsgegevens

Wij bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig om een correcte dienstverlening uit te voeren. Daarnaast bewaren wij uw persoonsgegevens voor de termijn waarin wij dit relevant achten in het kader van onze dienstverlening. Bovengenoemde termijnen gelden tenzij Marrekrite op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden anders dan op grond van de wet, op uw verzoek of aan verwerkers die in opdracht van Marrekrite bepaalde werkzaamheden verrichten (zoals de mailtoolprovider Mailchimp, Stichting Mollie Payments, hostingpartij en IT- beheerder).

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij gebruiken cookies die zo min mogelijk inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen.

Op de site worden bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Deze gegevens worden gebruikt om de website te optimaliseren. Om analyses uit te voeren maken wij gebruik van Google Analytics. Daarbij maken wij gebruik van de privacy-vriendelijke instellingen van Google. Meer informatie over de privacy gevolgen hiervan is te vinden op de site van de Autoriteit.

Persoonsgegevens. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Op de website zijn mogelijk ook links opgenomen naar websites van derden. Hoewel deze website(s) met zorg geselecteerd zijn, draagt Marrekrite geen verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij met uw (persoons)gegevens omgaan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Cookiestatement

Wij gebruiken cookies op de websites van Marrekrite. Dit doen wij om onze dienstverlening te verbeteren, de websites optimaal te laten functioneren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst.

Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden en hun functionaliteit:

Functionele cookies

Analytische cookies (Google Analytics):

Cookie: _gat
Doel: Wordt gebruikt om de snelheid van het verzoek te meten.
Opslagperiode: 1 minuut

Cookie: _gid
Doel: Wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen gebruikers.
Opslagperiode: 24 uur

Cookie: _ga
Doel: Analytische cookie die websitebezoek meet en wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen gebruikers (anoniem).
Opslagperiode: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Marrekrite en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@marrekrite.frl.

Wij wijzen u er tevens op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@marrekrite.frl.

Aanpassen privacy statement

Marrekrite behoudt zich het recht voor om dit privacy- en cookiebeleid aan te passen en adviseert je dan ook regelmatig op de website het actuele Privacy Statement te bekijken om te controleren of er wijzigingen zijn doorgevoerd. De huidige Privacyverklaring is bijgewerkt op 1 februari 2024.

Nieuws

Werken bij Marrekrite?

16/02/2024

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een belangrijke spil in het dagelijkse reilen en zeilen binnen onze organisatie; we hebben een vacature vrij voor een: Positief-kritische officemanager (circa 24 uur) Je bent positief-kritisch, omdat je goed voor ogen hebt hoe we de werkprocessen in het officemanagement kunnen verbeteren en je daarover je mening durft te geven. Als officemanager ben je het eerste aanspreekpunt van Marrekrite, je communiceert niet alleen met collega’s, maar ook met recreanten, ondernemers, beleidsmedewerkers, onze vrijwilligers en leveranciers. In deze functie ligt de focus vaak op de financiële administratie. In de uitgebreide vacaturetekst lees je wat deze functie inhoudt, wie we zoeken en natuurlijk wat we aanbieden, klik op de link: Vacature Officemanager Lijkt het je leuk om bij ons te werken en past een van deze functie bij jou, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatie en…

Duurzame wimpel vanaf 2024

01/12/2023

De vertrouwde Marrekritewimpel wordt vanaf 2024 een stuk duurzamer. De nieuwe ‘groene’ wimpel wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en wordt lokaal geproduceerd door de Dokkumer Vlaggen Centrale, in Fryslân zelf! Op donderdag 30 november heeft gedeputeerde Douwstra als voorzitter van de GR Recreatieschap Marrekrite de eerste wimpel in ontvangst genomen van Henny Atsma, commercieel directeur van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Als Marrekrite zijn we heel trots op deze duurzaam en lokaal geproduceerde wimpel. Onze aanlegvoorzieningen, de Marrekrite steigers, worden sinds een aantal jaren al vernieuwd met gerecycled kunststof. Datzelfde geldt voor de welbekende wandel- en fietsknooppuntpalen. De knooppunt- en routebordjes en de borden bij onze aanlegvoorzieningen vervangen we bij schades zoveel mogelijk door borden van biobased materiaal. De wimpel is vanaf 2024 verkrijgbaar, via de Marrekrite website, de vele verkooppunten in Friesland en onze vrijwilligers.